X

julhelgen är slut och den har varit mys - varit mkt hemma hos mamsen o myst o ätit gott ^^

Idag har jag varit på väla med emelie o johanna :D har inte skrattat så mkt på hur länge som helst ;D blev även en tur till elgigaten för dom skulle ha blu-ray filmer för 44 kr, men ikke dom va slut :( så vi åkte även till netonnet där jag hoppades på att dom skulle ha billiga blu-ray filmer, men näe d va samma orginal pris där som elgiganten, men blev ändå 2 nya filmer: "American history X" & "Corpse Bride"! american history x har jag redan sett en gång innan men d va måååånga år sen, så va tvungen att ha den och den andra vet jag inte riktigt vad d är - kan hända jag har sett den förr - men d misstaget har jag ju redan gjort med x antal filmer redan så en till gör ju inget haha sen har jag runt 25 filmer som är oöppnade & då såklart osedda :P haha
på väla blev d även ett linne från gina o 2 t-shirts från carlings ^^ mellandagsfynd ;P

ja näe nu ska jag fortsätta glo lite tv innan kudden ropar ^^ upp i tid imon å gå på stan med mamsi <3


Peace out suckers ;)


ASDFGHJL

SNART ÄRE JULAFTON :D mysispysis!

ska nanna kudden nu så jag kmr upp i tid imon o fortsätta städningen från ikv =) vill ju ha d fint på julafton!

sista jobbedagen för 2010 imon eller ja idag! WOOOOOOOOOHHOOOO!!!!

Visa respekt!

min dator har varit på sjukhus därav noll uppdatering! wööhööö
datorn är fortfarande lite sjuk men aja..
de senaste 2 veckorna har jag bara jobbat, jobbat, jobbat.. Så har ändå inte haft nå spännande att berätta.. Men idag har jag varit ledig och ska vara det enda tills på fredag :D sweet! så idag har jag plockat lite o sånt här hemma och efter detta inlägget ska jag ta tag i helvetesdisken som  nog kommer att ta en timme att bli av med -,- SUCK! aja mitt eget fel ju så bara att gilla läget tror jag :P

Fick precis ett samtal från ett städföretag som kommer ut å städar soffa, säng lr matta gratis.. Och de är nu 3e gången dom ringer för folk lämnar ut mitt nr! Får jag reda på att nån mer lämnar ut mitt nummer kommer dom få veta att dom lever! Blir så jävla förbannad! Dom som behöver ha mitt nummer har de och ska inte ge de vidare utan mitt godkännande! ok? Jag lämnar aldrig ut nåns nummer om jag inte vet i förväg att de är ok! Visa respekt!

sitter o smuttar på lite smultronvin nu - men måste pallra ut mig i köket o ta tag i helvetesdisken innan den överrumplar mig! waaahhhaaaaa
Men när disken är klar blir det kött o potatis ^^ mumma!


Vinet jag dricker just nu och en sleden camilla!
Näe disken var de ja!

pz


?


Näe ingen kan väl gissa vart ja är o vad jag gör?

yey -,-

Genomfrusen!


De här är inte ok! Min arbetsplats är inomhus - men byggnaden är så pass gammal att d inte finns nån isolering nånstans. Så här sitter jag inomhus fullt påklädd, jag har på mig:
*Långkalsonger
*Jobbebyxor
*Underställströja
*Linne
*Tjock fleece tröja
*Jobbetröja - långärmad
*Vinterjacka
*Mössa
*Skor - men ihopkorvade fötter för att få värme!
Och ja trots detta är d fortfarande kallt!!!


Dessa 2 element ska hålla mig varm..
De närmaste elementet funkar lite som de sjäv vill - vill man ha igång fläkten ordentligt ska man ha tur för annars bara skriker den HÖGT och då hör man inte när kunderna kommer så den kan man inte ha igång och de bortesta är helt nytt men d blir ju knappt varmt - jag kan hålla mina händer på de utan att de lixom gör "ont"!!

Suck jag blir så jävla trött - jag har jobbat här nu i x antal vintrar och de är samma sak varje gång - man fryser ihjäl och blir sjuk - men eftersom jag bara är timanställd så får jag inga pengar om jag sjukar mig så då måste man gå hit, i vilket skick man än är i..
Aa näe nu har jag ont i skuldran för jag är så påklädd och inte kan röra mig ordentligt!
Så med detta klagoinlägg säger jag bara:
Skit ner er!

rälig!

uscha ja! uppe innan tuppen idag igen - jej jag studsar av glädje -_- Sitter på jobb nu iaf och ska väl käka lite frulle tänkte jag! Men iaf jag måste ta upp en sak:
Idag när jag satt på tåget till hbg så sätter d sig en man mitt emot mig - runt 35 o förlovad! Men iaf han börjar lixom råtugga på varenda nagel han har samtidigt som han läser tidningen.. Asså jag säger bara usch d är så räligt! Lixom en vuxen man borde ju ha lärt sig av med de beteendet men tydligen ikke! Satt där och undra vad hans sambo tyckte om de? Fast han kanske inte får göra de hemma så ist måste han sätta sig och äckla sig framför nyvakna o lättirriterade mig! Tänkt på att de är mer bakterier under naglarna än i en toalettstol och jag kan ju inte tänka mig att han hellre hade slickat i den!
Näe usch  - skärpning allt räligt folk där ute! Det finns människor runt omkring som inte upskattar de äckliga ni gör!

Kan man säga åt nån att sluta tugga på naglarna för man tycker de är äckligt?? va påväg många gånger imorse - men man är väl för hövlig!

Aja näe bort från äckelheterna och ta och tänka på nå annat!


Ja tack! För annars kmr jag att frysa ihjäl på detta förbannade jobb!

peace out

pictures


Sjukt kallt på jobbet så jag krymper :o

Fixa läpparna igår - vad tycks?

Den som påstår att jag är dum har ju missat min super duper smarta hjärna!!

bilden talar för sig själv!
Jag vill hem nu!

Pz

RSS 2.0