dreams!

Jag hade en dröm, en dröm som skulle ha slagit in tills jag fyllde 22.. Den drömmen har inte slagit in än och kommer inte att göra d nu innan min 22 års dag :( Nu hoppas jag bara att det kommer slå in någon gång.. Gärna innan jag är 25!
Jag känner mig så vilsen att jag känner att denna drömmen är vad som fattas i mitt liv.. Men det är ingen dröm som man bara kan få gjort sådär *poff* och det krävs två om man säger så + pengar, pengar, pengar..
Drömmen är ni nog lite nyfikna över och några vet redan om den..

Men just nu önskar jag bara kunna få lite rätsida på mitt liv o mina tankar- men jag klättrar mkt sakta uppåt för stegen och det är positivt! Det kommer bli bra för mig till slut med :)

Just nu spelar hjärnan mig massa spratt och jag tror på de =/

Näe nu äre dags att släppa detta för ikväll så nu blire en jävla massa dräggel med kudden!!

update

börjar bli lite långt mellan inläggen, men d är som d är ;)

iaf min nya mob funkar klanderfritt! och presenterna till katterna verkar äntligen vara påväg! fått höra dom ska komma nu i veckan. men tänker inte ropa hej än! har ju bara tagit över 2 veckor nu, vilket jag tycker är väldigt dåligt, då det ändå är en stort företag! så blir nog inga fler beställningar därifrån..

och jobbet jag nämde! JAG FICK DET!!!!! :D så den 1 mars börjar min utbildning till Tågvärd/Avgångssignalerare på Arriva Tåg! dock ligger utbildningen i malmö vilket resulterar i runt 3 tim pendlingstid om dagen i 3 veckor.. inget jag ser fram emot- men det kommer att vara värt det i slutändan och sen är det fullt betalt under hela utbildningen med vilket jag absolut inte klagar över! =) kommer dock vara total slut under dom veckorna, då jag kommer att gå hemifrån runt 5.30 varje morgon -,-
kommer även vara en del prov och dyligt så blir ju lite som att sätta sig i skolbänken igen.. och den delen ser jag inte fram emot, men bara gilla läget då de kmr att ge mig cash i slutändan! I LOVE MONEY!
har redan planerat vad jag ska köpa för min första lön därifrån som en födelsedagspresent till mig sj och det blir ett par WESC hörlurar lr scullcandy :)

Träningen går också framåt! dock lite segt med viktnedgången, men samtidigt så ska d ju inte gå så fort som jag vill för då är de lätt hänt man går upp allt igen -,- ¨åh varför kan mna inte bara träna en månad å tappa allt för? :( aja jag har själv satt mig i dena feta sitsen så d är bara jag som kan göra mig smal också!

aja d va ju lite update om senaste tiden iaf! nu blire snart sängen då det blir hårdträning imon! BO´JA!


Brämhults hallon dryck - mmmm smaskens!!

peace out fuckheads =)

shopping!!!

waaaoo shit! Prylnörden i mig har varit framme och spökat nu igen ;P mahaha Denna gången råka de bli en Iphöööne 4 :D kände jag va i behov av en ny mob sen min nuvarande är skapligt puckolucko!
Beställde den, den 2 feb och redan igår den 4e hade den kommit med posten! Älskar när d går unnan! Har dock inte hämtat ut den än då jag kom hem sent igår och då hade dom stängt :( Men idag efter jobb är den MIIIIIINNNN :D mihihihihihi Måste dock också skaffa displayskydd och antingen en bumber eller nå nice skal! Vill ju inte ha repor precis!!

 


Beställde även en varsin present till katterna förra söndagen en sovpåse till Plutten och en elementsäng till Conrad ^^ Dock så segar sig d där företaget me betalning å ger inga vettiga svar när man ringer, så börjar bli irriterad på dom nu -,- hrmpf! men men nån gång dyker dom väl upp hehe :P
Ska även ta och införskaffa en sån Furminator borste till dom- då Conrad fäller som en hel häst... Inte så skoj precis... Och dom ska tydligvaren a jätte bra!





LOVE SHOPPING!! :D

nehe dags att titta över mitt CV lite för ska på anställningsintervju nu på måndag och han ville då att jag skulle ha med mig lite papper! ^^ oohhh nervöst! har stor changs till fast jobb och det verkar även vara heltid! sweeet! betyder att jag kan shoppa mer ;P hehe

pz

RSS 2.0