God förmiddag!

Har ju varit vaken sen 5 imorse så godmorgon känns långt bort :P

Men iaf, i lördas var jag på julbord med jobbet och det var mycket skoj och god mat ^^ Vi var på Marina Plaza i hbg! Hade mina klackskor på 14 cm på mig och haha ja d är ju inte att rekomendera när d är runt 10 cm snö och snorhalt haha - tur man var nykter! Men iaf, bloggade innan jag skulle dit men mitt internet fittar sig alltid i slutet på månaden - fattar inte vrf? :s Men men blir väl att ringa och klaga IGEN! Jävla Telenor! Igår fick jag ansluta runt 30 ggr - vilket inte är normalt för 5 öre! Trött man blir!

Jag i lördas innan julbordet :)

 

Igår var jag ledig så då städa jag och gjorde julfint hemma ^^ Skulle igentligen bakat pepparkakor med - men klockan sprang ifrån mig! Så blir idag efter jobb ist ^^

Ok, men aa vi trillar väl in på idag då! Vakna flera ggr inatt först halv 2 och då var jag så pigg när jag vakna så jag gick upp en runda o myste i lägenheten - har ju ett träd med lampor i utanför mitt fönster och d är ju så mysigt att titta på när d är mörkt ute och alla andra sover ^^ Lyckades sedan somna och vakna halv 4 igen - Höll mig kvar i sängen denna gången och mös litta med Conrad ist<3 Sen näst sista gången ja vakna var ca 10 min innan kl skulle ringa tror jag, men lyckades somna då med och vakna av väckarklockan kl 5 :P

Verkar bli ett långt inlägg d här men hehe behöver kludda av mig lite!

Men sen jag gick upp har jag varit duttig! packa ihop frukost som jag ska ha här på jobb då jag jobbar fm hela veckan, gjorde matlåda, fixa risgrynsgröt, smaska i mig d till tvn, packa väskan, sminka mig, borsta tänderna, gjorde rent kattlåderna, gav kisarna frukost, bädda sängen och yra runder som vanligt på runt 1 tim och sedan va d bara att traska ut till bussen som skulle gå 6.16 brukar ta en 30 min senare men visste inte om d va nå förseningar i tågtrafiken - men de va de inte så ist var jag i hbg 40 min innan jag börja ist för 5 min innan :P Men inte gjorde de nått - utan jag tog en lugn morgon promenad runt stan och fönstershoppa lite ^^ myspys!

Nu sitter jag på jobbet iaf och fryser! USCHA! Har betalt alla räkningar o så, så va ska jag hitta på nu? huum.. jo ja ska skriva ihop min önskelista till i jul i nästa inlägg - eftersom man alltid glömmer vad man behöver när nån frågar - så äre bara att hänvisa hit ^^ mohaha smart ja!

Fishi @ worki

Kallt, kallt, kallt så värmer mina frusna händer!

 

Peace out

 

 


slajm

Hrm har ju inte gått så bra med d där att dona hemma =/ halvfastna i soffan ändå men aja - har plockat unnan litta grejjer som har legat och skräpat på golvet och lagat mat iaf ^^ blev tortelini med svampsås, helt ok =)

Haha ja just ja, haha stackars lilla Plutten va helt knäpp på klätterställningen innan så det sluta med att hon trilla ner mer buller och bong haha och ja de där med att katter ALLTID landar på tassarna stämmer inte - inte när de är så kort avstånd iaf :P Men haha jag fick mig ett gott skratt iaf och hon fortsatte att leka på de platta golvet med sin favvosak =)

Va inne och kolla mitt konto innan idag om vad jag skulle få för lön imon och hrm det såg inte kul ut =/ kmr få leva på vatten o bröd hela dec.. Tack och lov så äre snart dec och d är julbord med jobbet och julmat hos mamsen, så blir ju lite variation iaf :P

Kanske borde göra nå vettigt ist för att sitta här? :P

KlumpedunsPlutten ^^ <3


hoppla!

Haft lite blogguppehåll och vem vet om d fortsätter efter detta? :P Har inte haft nån orka eller lust men så äre ju bara..

Aja förra veckan jobba jag som en tok så helgen som va så va jag hemma bara och tog d lugnt - nyktert för en gångs skull! Så himla skönt de är! Och ja nu har jag varit ledig i 4 dar och ska inte jobba förns på lördag igen -_- fast kommer nog bli kul för ska vara på en julmarknad ^^

Aja nog om jobbsnack - TRÅKIGT JU!!

Har inte hänt nå speciellt iaf (som vanligt) Igår satt jag bara kloss i soffan från jag vakna tills jag gick o la mig.. hrmpf! drygt som fäään!
Så imorse när jag vakna och såg den lilla snön som lyckats fastna på marken tog jag mig en härlig morgonpromenad och gick inom netto o handla lite ost och en Brämhults jouice med hallonsmak :D smaskens!

Så näe för att i9nte upprepa gårdagen så ska jag nu lyfta på röva och dona omkrong här hemma - hänga upp lite tavlor och dyligt! =)



SMARRIGT!

Pz

Missed me fuckheads?

Men de är ju klart ni har ;P mohahah alla älskar mig! Näe men ja var ledig hela förra veckan så hade inge skoj att blogga om haha Jag var påväg mååånga ggr men palla inte - de är ju såå jobbigt att kladda på datorn!

Aja hände inge spec iaf låg i sängen först i typ 5 dar i sträck sen tog jag mig upp och städa och sen hände d inte så mycket mer skoj av den veckan :P var på Ullared igår - d va väl de mesta skoj jag gjorde! Fattig blev jag om inte annat men men sånt är livet ;) Hittade lite weelklapps, vinterjacka (som jag nu inser inte är så snygg kanske, hum) och annat skojsigt bla. en sån väggtext där de står "Sov Gott" och ja den ska upp ovanför sängen såklart =)

Just nu sitter jag på jobbet - kan meddela att d va sjukt segt att pallra sig hit.. hrmpf! Varit ledig i 9 dar tror jag ju ffs.. Men d va samtidigt skönt att komma hemifrån också! Denna vecka kommer bestå av sjukt mycke jobb, 3 dar så börjar jag 7.30 och slutar 19 på kvällen - fett jobbigt då de är 2 jobb jag ska göra.. Tänk också på att jag måste ta mig till o från jobb med vilket tar normalt runt 1-1½ tim beroende på tåg och så.. Så kan ju meddela att helgen som kommer så kommer jag ligga hemma och ta d lugnt ^^ mmmm ÄLSKART!

Aja näe nu ska jag ta och kolla igenom litta viktiga papper som jag skulle ha skickat in för länge sen =/ hrm sämst på sånt - att skicka in papper och dyligt...

Bjuder på en ful bild jag tog precis!


peace out!

Bakishelvete...

aa de blev ju i8nte riktigt 12 tim sömn men 7 iaf :P Mer än vad jag har sovit på länge! Ligger ju dock kvar i sängen och kommer göra det hela dagen förutom när jag behöver vatten! De är shit vad törstig jag är!! Är nog fan fortfarande full -_- suck..

Aja näe nu ska jag hälla i mig 10 liter vatten + alvedon och käka nått!


Såhär snygg är jag fortfarande så en dusch med mycket mycket skrubbning måste göras idag med!

Näe usch nu måste jag lägga ner datorn och dricka massa masssa vatten!

Peace out and die!


DONE! SCARY!

Sådärja nu är halloween festen över och jag måste tacka erik för den suveräna festen och ja sen krogen va ju som den va...
Aja orkar inte hålla en resume om hela kvällen utan jag gör en snabbis:

*Förfest/Halloweenfest hos Erik
*Krogen - Saloon, Toppan och Morris
*Kebabrulle på vägen hem

NU: * SOOOOVA i minst 12 tim!!


Så här snygg är jag som Zombie! wöööhöööö

Kan ju meddela att jag inte fick hångla ikv hahahahahaha

Näe bättre bilder kommer imon hoppas jag - men nu blire att bosätta sig i sängen i minst 12 tim!!

Peace out, sleep well. dream sweet dreams!

HALLOWEEN FTW!!

NU BLIRE HALLOWEEN FEST OCH JAG SKA VARA:



den ni ;) Ska hem till en polare nu och fixa det sista!

Buhu

Miserabel...

Har varit en sån här riktig skit vecka =/ Har mått som en rutten fisk ungefär 24/7 denna veckan.. Suger balle totalt asså! Därav inga inlägg u know!

Men har iaf jobbat fm hela veckan, sista dan idag innan jag tar helg i nästan 1½ vecka! Ska bli skönt men samtidigt drygt - men näe totaly awesome kmr det att vara!
Ikväll äre iaf haloweenfest och jag ska vara utklädd/sminkad som en zombie - så ja blodigt värre kommer det att bli.. Får väl först se om man kommer utanför dörren och inte har somnat - för har sovit i genomsnitt 4 tim per natt hela denna veckan och sånt skit så är helt slut... Just nu är jag inge pepp på fest utan vill bara hem och lägga mig under täcket!

Handlat lite nytt i veckan med ju såklart! Prylnörden är jämt i farten! Det nödvändigaste var en ny ryggsäck från Dakine - dom gör skit snygga väskor!! Min gamla höll ju på att trasa ihop totalt! Och igår köpte jag min tv-bänk också! NICE! Nu kan jag börja möblera som jag vill där hemma så jag även kan få upp tavlor och sånt mög till slut! Sen har det bara varit lite smått och gott så som prylar till ikväll..


Japp här sitter jag på jobb som vanligt i min lila myssa för d är ju kallt och här ser ni min nya väska! Så nice!

Nu ska ja glo litta på blocket som tidsfördriv och annat skit som finns på internet..

Peace out

Överkörd...

Har ingen kraft till att göra nånting känns det som :( Mår som en skjuten anka.. Jag vill bara ligga i sängen och bara vara - skita i allt o alla runt mig! Men nej det går ju inte.. För lägenheten är inte klar, måste skaffa en tv bänk, vill ha mer cash så jag kan få det som jag vill hemma, men nej detta går inte för jag jobbar skit lite nu =(  Visst jävligt skönt att kunna vara ledig 1 vecka i sträck - men va gör jag då ist, jo jag är bara hemma alldeles själv och får inte mkt gjort.. Och nej d har man ju inte ångest över sen när veckan är slut, nej nej...

Det är för mycket i mitt liv jag måste ta tag i nu - alldeles för mycket på en och samma gång.. Livsavgörande saker, som jag bara kan diskutera med mig själv - det är svårt, jävligt svårt.. Jag vet vad som är rätt, men att göra rätt i vissa fall kan vara jävligt svårt!


Ni ser väl min oerhörda livsgnista? Man kan ju tro jag har vunnit 1 mille..

Slutar jobba om 30 min iaf och dt ska bli gött och komma hem fast det är massa måsten..
Tänk om du hade kunna varit där hemma när jag klev innanför dörren, va annorlunda det skulle va då! :(

...

OM MAN REDAN ÄR FÖRSTÖRD KAN MAN BLI FRISK DÅ?

Just nu känns det inte som de :'(

RSS 2.0